Produkter

Tryk på tøj

StarPrint.dk – tryk på tøj fra dag til dag. Vi trykker og printer tøj med jeres eget print, logo og design fra dag til dag. Hos os garanterer vi vores kunder kvalitetstryk til billige priser. Vores store udvalg af tøj skaber mange muligheder for at lave billigt og hurtigt tryk og print på t-shirts med firmalogo, sweatshirts med tryk, jakker med tryk og kasketter med tryk. Naturligvis er der tryk fra dag til dag. Vi har ingen krav om minimumsbestilling, så I kan bestille alt fra 1 tryk til så mange I har brug for.

Vi leverer kvalitetstryk på tøj og arbejdstøj til hele Danmark. Vi leverer netop det oplag og i den kvalitet du har brug for – Se vores komplette udvalg af profiltøj
Der er kun en ting der adskiller os fra andre i denne branche, og det er kvaliteten på tøjet vi leverer. Vi bruger de bedste maskiner og den nyeste teknologi for at sikre at vores produkter forbliver eftertragtede.

Vi lægger stor vægt på god kundeservice og da kunderne er virksomhedens ansigt udadtil, gør vi os umage for at pleje vores kundekreds.
Så uanset om du skal have trykt dit firmalogo på t shirts, jakker, skjorter eller måske skal du have jeres team/klublogo trykket på sportstøj, er vi dit trykkeri til projektet! Vi har selvfølgelig også tøj i børnestørrelser der også kan komme tryk på.

Web Design

Skal I bruge et godt webdesign i København til jeres professionelle WordPress-hjemmeside eller -webshop? Så kig i retning af Frederiksborgvej, hvor StarPrint holder til. Vi kan hjælpe jer med at formidle jeres virksomhed, dens produkter og tjenester på en unik og brugervenlig måde. Det giver jer større opmærksomhed, bedre kendskabsgrad og flere salg. Så kontakt os allerede i dag via mail på info@starprint.dk eller ring til os på tlf. nr. +4591993996

Et godt webdesign er det bedste udgangspunkt for en god webløsning. Specielt i WordPress, hvor alt for mange ender med at få en hjemmeside, der ligner alle andres, fordi de vælger et standardtema som webdesign til den. Med et unikt webdesign skiller dit firma og dets produkter sig ud, og det bliver nemmere for kunderne at huske jer – også længe efter de har besøgt jeres hjemmeside eller webshop.

Digital Marketing

At have en hjemmeside, en facebook side eller en profil på Instagram er godt, men ikke altafgørende for dit salg eller præsentation af produkter. Der skal meget mere til at få succes på det digitale marked, men det skal du ikke bekymre dig om, når du er hos os.

Vi ved hvad der skal til for at være synlig og tilgængelig hos dine potentielle kunder. Kontakt os via mail info@starprint.dk eller ring til os på tlf.nr. +4591993996 og få et uforpligtende tilbud på, hvad din virksomhed har brug for, så du får den mest optimale succes indenfor markedsføring på de socialemedier.